BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Alafors

SOLSKYDD OCH MARKISER I ALAFORS

MARKISER, PERSIENNER MM I ALAFORS & KUNGÄLV MED OMNEJD

I Sol & Skuggas butik i Alafors norr om Kungälv hittar du ett brett urval av solskydd som till exempel markiser, lamellgardiner, plisségardiner och persienner. Vår tillverkning sker i egen fabrik i Partille och Timrå, och på så sätt kan vi erbjuda måttanpassade solskyddslösningar av riktigt hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

Oavsett om du vill mörklägga sovrummet eller bara få lite skön svalka av en markis på altanen hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Visste du förresten att du kan beställa personliga, unika rullgardiner med ditt eget foto eller favoritmönster på?

I butiken i Alafors finns ett brett urval av bland annat:

Butiken fungerar som ett showroom där du kan se alla våra olika modeller och välja bland ett riktigt stort sortiment med till exempel markisdukar och tyger i hundratals utföranden. Urvalet är stort, och vår kunniga personal hjälper dig att reda ut vilken lösning som passar dig bäst.

PERSONLIG SERVICE – HEMBESÖK I KUNGÄLV & ALE

Hos Sol & Skugga i Alafors får du alltid personlig service och professionell hjälp, både vad gäller funktion och design. Vi erbjuder också kostnadsfria hembesök i Alafors-butikens närområde (till exempel i AleKungälv, Lilla Edet och Stenungsund). På plats hos er kan vi hjälpa till med att mäta och kontrollera förutsättningarna på till exempel fasad och fönster, så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du får ditt nya solskydd. Vill du kan vi senare också hjälpa dig med tjänster som montering och bortforsling av avfall och emballage.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I ALAFORS

Vår butik i Alafors ligger på Lunnavägen 6, nära E45 och i samma lokal som KB Rör och Stures Spisar. Du tar dig enkelt hit från Kungälv genom att köra över Jordfallsbron och vidare norrut.

Självklart går det också bra att kontakta oss per telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE