BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Falun

SOLSKYDD OCH MARKISER I FALUN

MARKISER, PERSIENNER MM I FALUN & BORLÄNGE MED OMNEJD

I Sol & Skuggas butik i Falun hittar du ett stort sortiment av solskydd som till exempel markiser, lamellgardiner, plisségardiner, persienner och solfilm. Tack vare att all tillverkning sker i våra egna fabriker i Partille och Timrå kan vi erbjuda dig måttanpassade solskydd av riktigt hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du vill få lite skön svalka av en markis på altanen eller mörklägga sovrummet hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Visste du förresten att en mörkläggande plisségardin är den lösning som mörklägger sovrummet allra bäst?

I vår butik i Falun finns ett brett sortiment av bland annat:

Butiken fungerar som ett showroom, dit du kan komma för att få inspiration och tips, och där du kan se alla våra olika modeller av till exempel markiser och persienner. Du kan också se prover på hundratals olika markisdukar och tyger. Sortimentet är stort, och vår kunniga personal hjälper dig att avgöra vilken lösning som passar dig och dina behov bäst. Eftersom vi tillverkar våra markiser, persienner och andra solskydd själva kan vi också stolt säga att vi erbjuder unika och personligt anpassade lösningar för varje hus och fönster.

PERSONLIG SERVICE MED HEMBESÖK I ORTER SOM FALUN & BORLÄNGE

Hos Sol & Skugga i Falun är vi måna om att alltid ge dig ett personligt bemötande och professionell hjälp, både vad gäller funktion och design. Vi erbjuder därför också kostnadsfria hembesök i Falun-butikens närområde (till exempel i FalunBorlängeGrycksboKorsnäs och andra delar av Dalarna), kontakta oss för att boka tid. Väl på plats hos er hjälper vi er att mäta och kontrollera förutsättningarna på fasad och fönster, så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du får ditt nya solskydd. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering och bortforsling av avfall och emballage.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I FALUN

Vår butik i Falun ligger på Norra Järnvägsgatan 31, nära E16 och mittemellan Lidl och Willys. Du tar dig enkelt hit från Borlänge genom att följa E16 norrut och svänga av där det skyltas mot Britsarvet och Bojsenburg.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE