BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Helsingborg

SOLSKYDD OCH MARKISER I HELSINGBORG

MARKISER OCH ANDRA SOLSKYDD I HELSINGBORG MED OMNEJD

I Sol & Skugga-butiken i Helsingborg hittar du markiser, persienner, solfilm och andra solskydd för både privata hem och offentlig miljö. I vårt showroom kan du se olika typer av markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus såsom rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner. Vi är också duktiga på insynsskydd, och visste du att vi även säljer måttanpassade myggnät?

All Sol & Skuggas tillverkning sker i våra egna fabriker i Partille och Timrå. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund måttanpassade, högkvalitativa solskyddslösningar till riktigt konkurrenskraftiga priser.

I butiken i Helsingborg finns ett stort urval av bland annat:

Välkommen in för att se alla våra olika varianter av markiser och andra solskydd. Självklart har vi också ett stort sortiment av markisväv, markismotorer, vädersensorer och andra tillbehör. Vår kunniga personal kommer gärna med råd och tips, och hjälper dig att välja det solskydd som passar dig och dina behov bäst.

HEMBESÖK I HELSINGBORG OCH ÄNGELHOLM MED OMNEJD

På Sol & Skugga i Helsingborg får du alltid kunnig och professionell hjälp och ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgs kommun men också i till exempel ÄngelholmLandskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid, hembesöket kostar inget extra. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I HELSINGBORG

Vår butik i Helsingborg ligger på Kanongatan 157, i närheten av IKEA och Väla Centrum, strax norr om Helsingborg. Öppettiderna hittar du här intill.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE