BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Linköping

SOLSKYDD OCH MARKISER I LINKÖPING

MARKISER, PERSIENNER, SOLFILM OCH ANDRA SOLSKYDD I LINKÖPING MED OMNEJD

I Sol & Skugga-butiken i Linköping hittar du markiser, persienner och andra solskyddslösningar för både privata hem och offentlig miljö. Vi hjälper dig med allt från rullgardinen i sovrummet till skräddarsydda helhetslösningar, och i vårt showroom kan du se olika typer av markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus såsom lamellgardiner, plisségardiner och solfilm. Vi säljer också måttanpassade insynsskydd och myggnät.

Vi kan erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskyddslösningar för både stora och små behov – till riktigt konkurrenskraftiga priser!

I butiken i Tornby i Linköping finns ett stort urval av bland annat:

Välkommen in i vårt showroom för att se alla våra olika varianter av markiser och andra solskydd på plats. Självklart har vi också ett stort sortiment av markisväv, markismotorer, vädersensorer och andra tillbehör. Oavsett om du vill förbättra ditt inomhusklimat eller höja utseendet på din fasad hjälper vår kunniga personal till med tips och råd och vi bjuder gärna på kaffe (och glass till alla barn).

PERSONLIG SERVICE – HEMBESÖK I LINKÖPING MED OMNEJD

På Sol & Skugga i Linköping får du alltid kunnig och professionell hjälp och ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök. På plats hos dig kan vi mäta och kontrollera förutsättningarna så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig. Vi gör hembesök i Linköping men också i bland annat Norrköping, Mjölby, Skänninge, Boxholm Kisa, Åtvidaberg, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik. Kontakta oss så bokar vi en tid, hembesöket kostar inget extra.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I LINKÖPING

Vår butik i Linköping ligger i Tornby, närmare bestämt på Gillbergagatan 39 brevid Carspect.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE