BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Malmö

SOLSKYDD OCH MARKISER I MALMÖ

MARKISER, PERSIENNER ETC I MALMÖ MED OMNEJD

Hos Sol & Skugga i Hyllie, strax söder om centrala Malmö, kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd för både hem och offentlig miljö. Butiken fungerar som ett showroom där du kan se olika markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus, till exempel lamellgardiner, plisségardiner, persienner och solfilm. Vi tillverkar allt från rullgardiner till stora markiser måttbeställda i våra egna fabriker i Partille och Timrå. På så sätt får du alltid solskydd på ditt sätt – med hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris!

I butiken i Malmö finns bland annat:

Välkommen till vår butik för tips och inspiration. Kika runt bland alla olika varianter av persienner, markiser och andra solskydd och välj bland hundratals olika markisdukar. Vi är experter på solskydd och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din budget och dina behov.

VI MÄTER PÅ PLATS – GRATIS HEMBESÖK I MALMÖ MED OMNEJD

Alla Sol & Skuggas markiser, persienner och andra solskydd är måttanpassade och vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök med mätning. Vi hjälper dig helt enkelt att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats innan du gör din beställning. Vi gör hembesök i Malmö men också i LundTrelleborg och övriga Skåne, till exempel HököpingeGässieVellingeÖstra GrevieHöllviken och Arrie. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig. Vi hjälper också gärna till med hemleverans, montering och bortforsling av gamla markiser. Hos Sol & Skugga i Malmö får du alltid professionell hjälp och ett personligt bemötande! En bra och smidig affär!

HITTA TILL SOL & SKUGGA I MALMÖ

Vår butik i Malmö ligger på Hyllie Allé 13, nära Emporia köpcenter och IKEA (och Danmark, så klart!). Öppettiderna finns här intill, välkommen in! Du kan självklart också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Sol & Skugga i Malmö!

SKICKA MEDDELANDE