BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Nacka

SOLSKYDD OCH MARKISER I NACKA

MARKISER, PERSIENNER ETC I NACKA OCH STOCKHOLM MED OMNEJD

Hos Sol & Skugga i Nacka, strax sydost om centrala Stockholm, kan du köpa måttanpassade markiser, persienner och andra solskydd för både hem och offentlig miljö. I vårt showroom finns olika markiser men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus, så som lamellgardiner, plisségardiner och solfilm. Tillverkningen sker i egen fabrik i Partille och Timrå och som kund får du alltid högkvalitativa solskydd på ditt sätt – till riktigt konkurrenskraftiga priser!

I butiken i Nacka sydost om centrala Stockholm finns bland annat:

Kommer du till vår butik bjuder vi gärna på både tips, inspiration och kaffe. Kika runt bland alla olika varianter av markiser och andra solskydd. Vi har också hundratals olika markisdukar att välja mellan. Vår kunniga personal är experter på solskydd och hjälper dig gärna att välja rätt lösning för dina behov.

PERSONLIG SERVICE – HEMBESÖK I NACKA & STOCKHOLM MED OMNEJD

Alla Sol & Skuggas solskydd är måttanpassade, och vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. Vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats, så att allt passar perfekt när du får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i Nacka men också i övriga Stockholm, till exempel BrommaFarstaÄlvsjöTyresöSödertörnLidingö och Hägersten. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig. Vill du ha hjälp med montering och bortforsling av dina gamla solskydd erbjuder vi det också. På Sol & Skugga i Nacka, Stockholm får du alltid professionell hjälp och ett personligt bemötande!

HITTA TILL SOL & SKUGGA I NACKA, STOCKHOLM

Vår solskyddsbutik i Nacka, Stockholm ligger på Ektorpsvägen 6, nära Ica Supermarket i Ektorps centrum. Öppettiderna finns här intill, välkommen in! Du kan självklart också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Sol & Skugga!

SKICKA MEDDELANDE