BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Norrköping

SOLSKYDD OCH MARKISER I NORRKÖPING

MARKISER, PERSIENNER, SOLFILM MED MERA I NORRKÖPING MED OMNEJD

I Sol & Skuggas butik i Norrköping hittar du markiser, persienner och andra solskyddslösningar. Vi erbjuder alla typer av solskydd för både privata hem och offentliga miljöer. I vårt showroom kan du se olika markismodeller men också ett stort urval av solskydd för montering inomhus så som rullgardiner, persienner, solfilm, lamellgardiner och plisségardiner solfilm. Vi har också måttanpassade myggnät och insynsskydd för alla typer av dörrar och fönster.

Tack vare att Sol & Skuggas produkter tillverkas i våra egna fabriker i Timrå och Partille kan vi erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskyddslösningar till riktigt konkurrenskraftiga priser.

I butiken i Norrköping finns ett stort urval av bland annat:

Välkommen in i vårt showroom för att inspireras och se alla våra olika varianter av markiser och andra solskydd på plats. Självklart har vi också ett stort sortiment av markisväv, markismotorer, vädersensorer och andra tillbehör du kan behöva. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med tips på lösningar utifrån just ditt behov.

PERSONLIG SERVICE MED HEMBESÖK I NORRKÖPING MED OMNEJD

På Sol & Skugga i Norrköping får du alltid kunnig hjälp och ett personligt bemötande. I vår service ingår kostnadsfria hembesök, så att vi kan hjälpa dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats. På så vis vet vi att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd på plats. Vi gör hembesök i Norrköping men också i bland annat Söderköping, Finspång, Åby, Kimstad, Skärblacka, Arkösund, Östra och Västra Husby samt Norsholm. Kontakta oss så bokar vi en tid.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I NORRKÖPING

Vår butik i Norrköping ligger på Albrektsvägen 97, öppettiderna finns här intill. Övriga tider är vårt showroom öppet enligt överenskommelse; ring gärna och boka tid för visning.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE