BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Partille

SOLSKYDD & MARKISER I GÖTEBORG

Sol & Skugga – din leverantör för solskydd och markiser i Göteborg.

I Sol & Skuggas butiker i Göteborg kan du köpa markiser, persienner och andra solskydd för både hem och offentlig miljö. I våra showroom kan du se olika markiser men också lamellgardiner, plisségardiner, solfilm och andra solskydd för montering inomhus. Med produkter från några av Sveriges och Europas ledande tillverkare kan vi erbjuda måttanpassade, högkvalitativa solskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Sol & Skugga har för närvarande två butiker i Göteborsområdet.  En av butikerna finns i Partille, ungefär 10 minuter utanför Göteborgs centrum och den andra finns på Backaplan några minuter från Göteborgs centralstation.

Vi säljer markiser, persienner och andra solskydd till både privata kunder och företag, till exempel hotell och restauranger.

I våra Göteborgsbutiker finns ett stort urval av bland annat:

Våra butiker fungerar som showroom, där vi visar olika modeller monterade på plats. Du kan också se hela vårt sortiment av till exempel markisdukar och rullgardinsvävar. Vill du ha inspiration kan du också kika på våra tidigare projekt för andra kunder i och runt Göteborg. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och de kan hjälpa dig att avgöra vilken solskyddslösning som passar dina behov bäst.

MÄTNING & MONTERING I GÖTEBORG MED OMNEJD

På Sol & Skugga är vi måna om att du alltid får professionell hjälp och ett personligt bemötande. Alla våra markiser och övriga produkter tillverkas måttanpassade på beställning, och därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök i Göteborg med närområde. Vi kommer hem till dig och hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats, helt enkelt. Vi gör hembesök runt om i hela Göteborg, men också i till exempel Partille, Mölndal, Kungsbacka, Mölnlycke, Kungälv, Lerum och Alingsås. Kontakta oss så bokar vi en tid, första hembesöket är alltid kostnadsfritt. Vi erbjuder självklart också hjälp med montering samt bortforsling av avfall och emballage.

HITTA TILL SOL & SKUGGA I GÖTEBORG

Vår butik på Backaplan ligger på Gustaf Dalénsvägen 13, närmsta spårvagnshållplats är Vågmästareplatsen. Sol & Skugga -butiken i Partille ligger på Brodalsvägen 1 D, nära Blomsterlandet och McDonalds. Du kan också se våra markiser och övriga solskydd i butikerna i Alafors, Alingsås och Borås, kanske ligger någon av dem bättre till för dig? Klicka på ortsnamnen så kommer du till respektive butikssida där du hittar adress och öppettider.

Du kan naturligtvis också kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen till Sol & Skugga i Göteborg!

SKICKA MEDDELANDE