BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Västerås

SOLSKYDD OCH MARKISER I VÄSTERÅS

MARKISER, PERSIENNER ETC I VÄSTERÅS & ESKILSTUNA MED OMNEJD

Sol & Skugga är experter på solskydd, och i vår butik i Västerås hittar du markiser, persienner och andra typer av solskydd för både privata hem och offentliga miljöer. Vi tillverkar alla produkter i våra egna fabriker i Partille och Timrå, och kan därmed erbjuda måttanpassade solskyddslösningar, skräddarsydda för varje kund och behov. Du kan till och med få din egen, unika rullgardin, med ditt favoritfoto tryckt på duken. 

Hos oss hittar du alltid ett stort urval av markiser, men också ett brett sortiment av solskydd för montering inomhus. I butiken i Västerås finns bland annat:

Vi har hundratals markisdukar att välja bland, och självklart också fjärrstyrda markismotorer, avancerade vädersensorer och andra tillbehör du kan tänkas behöva. I det smarta hemmet krävs smarta solskydd! Vår kunniga personal hjälper dig med tips på lösningar.

HEMBESÖK I VÄSTERÅS OCH ESKILSTUNA MED OMNEJD

Hos Sol & Skugga i Västerås får du hjälp av kunniga proffs, och i vår service ingår bland annat alltid ett första kostnadsfritt hembesök. Våra erfarna montörer kommer hem till dig och hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats för att sedan kunna föreslå den bästa solskyddslösningen för ditt hus och dina fönster. Vi gör hembesök i Västerås men också i bland annat EnköpingEskilstunaHallstahammar och Köping. Kontakta oss så bokar vi en tid.

Du kan kontakta oss per telefon, e-post eller genom att använda formuläret nedan.

Välkommen!

SKICKA MEDDELANDE