BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Leverantörer

VÅRA LEVERANTÖRER

HAROL
Terrassmarkiser, screenmarkiser, uterums- och restaurangmarkiser

Väljer du ett utvändigt solskydd från Belgiska Harol kan du förvänta dig en produkt av absolut högsta kvalitet. Med fokus på teknik, design och funktion är Harol en av Europas ledande aktörer av högkvalitativa solskydd.

Varje produkt tillverkas efter kundens önskemål. Förutom att du kan välja fritt bland hundratals vävar, kan du även få alla markiser i valfri RAL-färg och flera typer av ytbehandlingar.

AKANT
Rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner

Akant erbjuder mycket prisvärda invändiga solskydd för alla miljöer. Med ett brett urval av plisségardiner, rullgardiner och lamellgardiner till konkurrenskraftiga priser.

UMBRA
Terrassmarkiser, fönstermarkiser, persienner, plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner

Umbra har över 60 års erfarenhet av att designa och tillverka stilsäkra solskydd. Produkterna är måttanpassade och producerade i svenska fabriker.
Umbra kan erbjuda hög kvalitet och individuella lösningar till konkurrenskraftiga priser. Du har ett stort urval av produkter och vävar för att passa ditt specifika behov, kort sagt svenska kvalitetsprodukter.

SELT
Terrassmarkiser

Polska Selt är en av Europas största producenter tillverkning inom utvändiga solskydd. Selt erbjuder ett brett utbud av terrassmarkiser till riktigt konkurrenskraftiga priser.

DRAPER
Fönstermarkiser, markisdukar

Amerikanska Draper med tillverkning i Halmstad arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk.

CARAVITA
Parasoll, solsegel

Caravita är en av Europas ledande varumärken för högkvalitativa parasoll och solsegel.

BBN Nordic
Solfilm, solfilmsrullgardiner

BBN Nordic är med varumärken som Solar Screen och 3M är en Skandinaviens ledande leverantörer inom fönsterfilm.