BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Markiser i Malmö – Falsterbo
Markiser i Malmö – Falsterbo
oktober 5, 2017 Tony
Markiser sol och skugga malmö
Aktuellt - Rullgardiner, lamellgardiner och persienner

MARKISER I MALMÖ – FALSTERBO

Här berättar vi om ett av våra senaste uppdrag: nya markiser i Malmö-trakten, närmare bestämt på en villa i Falsterbo.

Familjen i Falsterbo kom till vår butik i Malmö med många idéer. De hade nyligen flyttat in i en äldre villa, och behövde nu nya markiser men också invändiga solskydd i några av rummen. Efter att ha kikat på markiser och annat i utställningen i butiken bokade familjen ett hembesök.

Vid besöket i Falsterbo hjälpte Marcus från Malmö-butiken dem med att välja rätt markiser och solskyddslösningar på plats. Marcus passade då också på att kontrollera fasaden och mäta. De nya solskydden tillverkades sedan i vår fabrik i Partille utanför Göteborg.

Så var det då äntligen dags för leverans! Våra montörer Ulf och Peter hjälpte familjen med att montera markiser och annat en mulen dag i april. Nu är allt riggat för en riktigt solig sommar!

FÖNSTERMARKIS PÅ ÖVERVÅNINGEN

På övervåningen monterades en fönstermarkis av modellen Tidö, som har både kassettlåda och frontlock. Det skyddar den inrullade markisduken mot väta och smuts, och på så sätt förlängs livslängden på markisen väsentligt. Till fönstermarkisen valde familjen en väggstyrd markismotor av märket Somfy. Strömbrytaren sitter lätt åtkomlig inne på väggen vid sidan av fönstret.

TERRASMARKIS VID UTEPLATSEN

Ovanför den stora, härliga terrassen monterades markisen Safir. Safir har en längsgående mittbalk som gör den väldigt stabil och rymlig. Konstruktionen gör också att denna markis skyddar bra även vid lågt stående sol, till exempel på morgonen och kvällen.

>> Tips! När markisen sitter monterad i ett skyddat hörn som här kan den fungera som värmande tak inför kvällens middag på uteplatsen. Låt solen gassa på uteplatsen under dagen och dra sedan ut markisen den sista stunden innan solen går ner. Då stannar värmen kvar under markisduken och ni får det varmt och skönt en bra bit in på kvällen.

Båda markiserna är i en sober, mörkgrå nyans som är riktigt snygg till den vita putsen och fasadens mörka detaljer. Nu är det bara solen som saknas, och vi vill önska familjen i Falsterbo en skön vår och sommar!

MARKISER I MALMÖ MED OMNEJD

Vill du veta mer om våra markiser eller kanske få ett eget skräddarsytt förslag till ditt hus? Kontakta Marcus och hans kollegor i butiken i Malmö, kontaktuppgifter och öppettider finns här. Vår Malmö-butik gör hembesök även i till exempel Lund, Trelleborg och i övriga Skåne. Bor du inte i de trakterna hittar du våra andra butiker här. Välkommen!

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK