BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Markiser
icon box image

Boka hembesök
Ring oss mellan 08-22
0200-75 33 90
Våra varumärken
icon box image

Hitta din närmaste
återförsäljare

MARKISER FÖR ALLA BEHOV

Markiser är ett effektivt solskydd som håller värme och solljus ute och skyddar din möbler och annan inredning från solens strålar. Markiser är också en snygg detalj som kan bli pricken över i på husets fasad. Välkommen till Sol & Skugga, vi har ett av marknadens bredaste utbud och kunnig personal som hjälper dig att välja rätt lösning för ditt hus och dina behov.

MÅTTANPASSADE MARKISER AV HÖG KVALITET

Hos oss hittar du måttanpassade markiser för alla typer av hus och fönster. Vi kommer ut till dig och mäter på plats för att sedan kunna leverera markiser som passar ditt hus på millimetern när. Alla våra markiser är från UMBRA, vilket innebär att de är tillverkade här i Sverige och håller högsta kvalitet. Vi har ett stort utbud av olika markismodeller och många vävar att välja bland. Vi erbjuder också tillbehör, som till exempel markismotor och sol- och vindsensor för dig som önskar en helautomatisk markis.

FÖNSTERMARKISER

Fönstermarkiserna finns i fyra olika modeller och många olika vävar. Du väljer om du vill styra fönstermarkisen med dragband, vev eller motor. Läs mer om våra fönstermarkiser här.

TERRASSMARKISER

Terrassmarkiserna över altan och uteplats har ett stort vindfång, och därför är en hållbar konstruktion av hög kvalitet extra viktig. Alla våra terrassmarkiser har en stomme som till största delen består av aluminium; mycket hållbart utan att bli klumpigt. Du väljer mellan flera modeller och många olika markisvävar. Här kan du läsa mer om terrassmarkiser.

KORGMARKISER

Den klassiska korgmarkisens form gör att den är stabilare än en vanlig fönstermarkis och de täckta sidorna ger dessutom ett mycket effektivt värme- och solskydd. Vi tillverkar måttanpassade korgmarkiser helt efter dina behov. Läs mer om korgmarkiserna här.

SCREENMARKISER

Screenmarkiser är en stilren lösning som blir allt mer vanlig på den svenska marknaden. Konstruktionen klarar dessutom mycket kraftiga vindar och passar därför extra bra i blåsiga lägen. Här hittar du mer information om våra screenmarkiser.

MARKISER FÖR RESTAURANG & UTERUM

Vi erbjuder skräddarsydda markiser i olika utföranden för både privata hem, företag, restauranger och andra offentliga miljöer. Välj mellan många modeller och vävar och få dem med eller utan reklamtryck på. Du läsa mer om våra markiser för restauranger och uterum här.