BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Rullgardiner, Lamellgardiner och Persienner i Malmö – Falsterbo
Rullgardiner, Lamellgardiner och Persienner i Malmö – Falsterbo
oktober 5, 2017 Tony
Aktuellt - RULLGARDINER, LAMELLGARDINER OCH PERSIENNER I MALMÖ – FALSTERBO
Aktuellt - Rullgardiner, lamellgardiner och persienner

RULLGARDINER, LAMELLGARDINER OCH PERSIENNER I MALMÖ – FALSTERBO

Här berättar vi om ett av våra senaste uppdrag: nya rullgardiner, lamellgardiner och persienner i Malmö-trakten, närmare bestämt i en villa i Falsterbo.

Familjen i Falsterbo kom till vår butik i Malmö med många idéer. De hade nyligen flyttat in i en äldre villa, och behövde nu nya markiser men också invändiga solskydd i några av rummen (vilken lösning det blev utvändigt kan du se här). Efter att ha kikat på persienner, rullgardiner och andra solskydd i utställningen i butiken bokade familjen ett hembesök.

Vid hembesöket i Falsterbo hjälpte Marcus dem med att välja rätt solskyddslösningar för de olika rummen. Familjen bestämde sig för persienner, en rullgardin, fönsterfilm samt lamellgardiner till det stora fönsterpartiet på övervåningen. Med Marcus på plats fick familjen också hjälp med att ta alla mått och kontrollera förutsättningarna för infästning där de nya solskydden skulle sitta. Sedan tillverkades familjens måttanpassade solskydd i vår fabrik i Partille.

När det var dags för leverans åkte våra montörer Ulf och Peter till Falsterbo och hjälpte familjen med monteringen. Här nedanför kan du se hur det blev.

RULLGARDIN OCH FÖNSTERFILM I KÖKET

För fönstret vid köksbänken valde familjen en snygg, motorstyrd rullgardin i kassett. Nertill på fönstret monterades också en frostad fönsterfilm som skyddar mot insyn och släpper in lagom med ljus.

PERSIENNER I VARDAGSRUMMET

Till det större fönsterpartiet i vardagsrummet bestämde sig familjen för de grå persiennerna Colorshade med snygga, matchande stegband. De ger ett stilsäkert intryck som lyfter hela rummet.

LAMELLGARDINER PÅ ÖVERVÅNINGEN

På övervåningen i villan i Falsterbo finns ett stort fönsterparti som går ändå upp i nock. Härligt ljusinsläpp, men också varmt när solen står på! Lösningen blev måttanpassade lamellgardinersom passar sneda fönster som det här perfekt. Lamellgardinerna är enkla att justera beroende på hur mycket sol och ljus familjen vill ha i rummet.

PERSIENNER I MALMÖ, LAMELLER I LUND?

Vill du veta mer om våra solskydd eller kanske få ett eget skräddarsytt förslag till ditt hus? Vi har ett av marknadens bredaste sortiment och måttanpassar solskydd för alla typer av hus och fönster. Kontakta Marcus och hans kollegor i Malmö, kontaktuppgifter och öppettider finns här. Vår Malmö-butik gör hembesök även i till exempel Lund, Trelleborg och i övriga Skåne. Bor du inte i de trakterna hittar du våra andra butiker här. Välkommen!

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK