BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Sol & Skugga är Sveriges största kedja inom solskydd
Sol & Skugga är Sveriges största kedja inom solskydd
januari 18, 2018 r2komm
Aktuellt - Vi söker nya medarbetare
Vi söker nya medarbetare

SOL & SKUGGA ÄR SVERIGES STÖRSTA KEDJA INOM SOLSKYDD.

Sol & Skugga är Sveriges största kedja inom solskydd. Med 60 års erfarenhet vet vi det mesta som är värt att veta om markiser, lamellgardiner, persienner och andra solskydd. Vi hjälper kunden med allt – från mätning till montering.

Vi söker nu en regionansvarig säljare för Östergötland med placering i Linköping. Du kommer där att ansvara för försäljning mot både privat- och företagsmarknaden.

Vi söker dig som är driven, självständig, lösningsorienterad och resultatinriktad. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning, och/eller kundkontakt. Din datorvana är god och du är bekväm med att kommunicera via telefon och e-post.

Om du har andra digitala och administrativa kompetenser kring order- och offerthantering är det så klart meriterande.

Erfarenhet från hantverkaryrke är också en merit, men inget krav. B-körkort är dock ett krav. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med fast lön + provision samt möjlighet till tjänstebil. Tillträde snarast.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan samt ditt CV och eventuella övriga dokument till: linkoping@solochskugga.se. Frågor kring tjänsten skickas även dessa till linkoping@solochskugga.se.

Märk med “Intresseanmälan”.
Sista ansökningsdag 31/1.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK